Mina Bloggfavoriter, del 3

Camilla.freshnet.se:

En stilfull blogg som Camilla Åstrand bedriver. En 24 år gammal tjej ifrån huvudstaden, som jobbar med PR och sociala medier på GANT. Camillas blogg kikar jag framförallt in på när jag behöver skönhetstips, men också när jag vill se på enkla plagg med kvalitet och för att få en inblick i hennes jobb-vardag. Jag får en bild av att hon verkar vara en smart, vacker tjej med fötterna på jorden. En person jag inspireras av på olika sätt. Helt enkelt en blogg med skönhet och stil!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>