THE CASE FACTORY

Godmorgon!

Idag agerar jag barnvakt till mina söta syskon hela dagen så därmed kommer det inte bli så mycket bloggande för min del.

Men ni får ta del av nytt och spännande ifrån The Case Factory.
Ett märke som innehåller snygga och designade iPhoneskal och de jag fastnade mest för är de här nedan. Dock har inte deras hemsida öppnat ännu men bor du i Stockholm så kika in i deras butik på Nybrogatan 26. Annars kan du också hitta några här. Prislappen hade ju gärna fått vara betydligt mindre om man säger så. Men det kostar ju inget att titta…

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “THE CASE FACTORY

  1. Men så fina, skulle verkligen behöva ett nytt!

    Världens godaste och världens enklaste att göra. Ja, jag ska inte klaga. Hoppas du också haft en fin helg!? Xx

    • Visst är dem! Måste ta och prova att göra dem jag också. :)
      Min helg har också varit fin och nu är det en ny vecka så förhoppningsvis blir den också bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>