Marc Jacobs Dot

Marc Jacobs senaste parfym har flugit hem till mig (bokstavligt talat) och landat ibland mina skönhetsprodukter. Det väntade nämligen en present på mig när jag kom hem igår kväll. Då min fina pappa precis är hemkommen ifrån USA så fick jag parfymen i form av en nyckelpiga med tillhörande bodylotion av honom. Åh! den är underbar.

 

Gillar den fina pärldetaljen! snyggt mot det guldiga.

En glad Lovisa.

En helt fantastiskt glädjefylld och levande parfym som fångar en charmig och positiv själ med en tidlös och sofistikerad känsla. DOT är inspirerad av Marc Jacobs kärlek till prickigt, en ikonisk symbol för charm och elegans av rundade former som stilfullt placerats.

Love it!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>