Någon som…

 

Någon som inte är rädd för att klä sig så som hon vill, någon som lägger ner sin själ och sitt hjärta i hennes texter och blogginlägg, någon som gärna bär sin kamera i sin hand och letar passande motiv, någon som gärna hänger på fik och skriver fina texter i höstmörkret över en kopp chailatte, någon som vet att hon är unik och vacker, någon som tycker om mode och värdesätter det högt, någon som har humor och gärna är omtänksam mot andra, någon som har Marc By Marc Jacobs som favoritmärke, någon som älskar att dansa!, någon som har ett öga för detaljer, någon som gärna myser så fort tillfälle ges, någon som tycker om att skriva listor för olika saker och ting i livet, någon som gärna analyserar saker och händelser, någon som gärna stylar och inspirerar andra, någon med självlockigt hår och ett fint leende, någon med smilgropar, någon med olika form på ögonen, någon som tycker om att blogga och instagramma och gärna delar med sig av fina ting och händelser, någon som gärna kikar in på colin.se, någon som inspireras av olika människor, någon som har ett minne som en guldfisk, någon som tycker om horoskop och som tror att det är otursamt att läsa gamla sådana, någon som hämtar inspiration och omformar den till sitt, någon som tycker om att baka, någon som väljer Converse framför klackar inför en utgång, någon som gärna gömmer sig i sin pälsbollmössa, någon som föredrar vitt framför rött, någon som tar på sig sin cape och bär upp den med stil, någon som tycker om att pussas och kramas, någon som gärna håller en hand av större modell längs gatorna, någon som gärna kikar på manligt mode i butiker, någon som gärna tänder ljus om kvällen, någon som är en sucker för snygga skjortor, någon som dricker många koppar te om dagarna, någon som gärna dyker ner i trendiga modemagasin, någon som gärna drar igenom sin hand i smårufsigt hår, någon som gärna shoppar nytt till sin garderob, någon som älskar smågodis och kakor, någon som gärna gör fina frisyrer i sitt hår, någon som tycker om att hålla sig uppdaterad på olika plan, någon som gärna läser till ögonen går i kors, någon som köper stora choklad och äter upp dem på en gång, någon som gärna dansar framför spegeln med vita urban ears, någon som älskar att stå på scen men som är en blyg viol i vanliga fall, någon som tycker om att inta olika roller och spela teater, någon som gärna sjunger, någon som gärna tar kort på sig själv och även redigerar dem efteråt, någon som älskar typiska ”tjejfilmer” men även action med humoristiska inslag, någon som har en tendens att skratta så att kramp i magen uppstår, någon som skriver texter på sin macbook. Och den där någon det är jag.

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Någon som…

  1. Tveka inte på dig själv, begränsa dig inte, utmana dig själv och använd dina styrkor, du har ju massor!! Våga satsa på dig själv Lovisa!

    Kram!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>