Fin Frisyr

weheartit

Helgen börjar gå mot sitt slut. Inväntar solsidan och ser fram emot lite söndagshumor. Den här helgen har det varit eventjobb på schemat vilket har varit roligt och händelserikt! så nu, nu ska jag vila mina stackars ben eftersom jag har stått upp i flera timmar. Bjuder på den här fina frisyren som jag blev inspirerad av. Dock är jag ingen hejare på inbakade flätor, men ska allt ta och be min syster göra den på mig imorgon istället. Låter er få ta del av resultatet om det blir av! dvs. om hon vill.

Hoppas er helg har varit fin för det har min varit. Kan ju säga som så att jag har fått en aning mer julstämning, ska bli så himla mysigt med julen och allt julmys. Längtar till de 1:a lussekatterna ska bakas!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>