Min Version

Godkväll ni fina som kikar in här!

Lyssnar på julmusik i skrivande stund vilket är riktigt mysigt. Men det var inte det jag skulle berätta för er, utan jag lovade ju att ni skulle få ta del av frisyr-resultatet om det blev av och det blev det! och oj vad jag gillar kombinationen av inbakad fläta och en boll uppe på huvudet. Dock inte det lättaste att fixa till själv en måndagsmorgon.. men min syster som har talang för just frisyruppsättningar fixade ihop den så här fint.

och inte nog med det vi fick för oss att baka mini-dammsugare på en måndag. Men goda blev dem!

En mysig måndag i Lund är ju aldrig fel!

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Min Version

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>