Burgundy, en höstfärg

Burgundy Style

Vad jag är sugen på just nu? att bära höstfärgen burgundy på benen, naglarna och på nästa års kalender. Jag tror inte att ni har lyckats missa att den är en av höstens/vinterns trendfärger. Den gör sig snygg till vitt & svart. Något annat jag har snöat in mig på är en svart pälsjacka. Då min syster lyckades fynda en mysig variant på second hand så håller jag tummarna att det ska dyka upp ett kap någonstans när man minst anar det. Annars är den på H&M himla fin!

Imorgon skall jag klippa mitt slitna svall och så ska jag nog passa på att kika in i några butiker när jag ändå är i Malmö. Så imorgon drar jag dit, till Malmö då alltså och kameran följer nog med mig så kanske kan bjuda på några pics här sen. Låter väl inte helt fel?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>