Trendiga Skinnbyxor!

TOPSHOP // H&M // COS // MANGO//

Nytt ifrån Modeflickan ligger uppe. Skinnbyxorna känns väldigt rätt att bära just nu, både till utgångar och till vardags. Bar ett par ifrån bik bok på en modevisning på Modeflickans event för ca ett år sedan som satt som en smäck. Nästan för bra för att dra på och av när vi skulle byta om. Var precis så att jag hann få på mig dem innan jag skulle upp på podiet… men det gick som tur var!

I alla fall så hittar du min senaste modeartikel här om du vill läsa och det tror jag nog att du vill!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>