Fredagsfin

Började min fredagsmorgon ovanligt nog med morgonträning! körde bland annat plankan i 3 minuter och lite blandade styrkeövningar och avslutade med lite dansimprovisation. Superskönt sätt att kicka igång dagen på! efter det fick min vita skjortklänning, glansiga svarta leggings och svarta kavajen åka på. Lite fredagsfin sådär. Är dock lite smått avundsjuk på alla stockholmare som har snö. Här i Skåne lyser den fortfarande med sin frånvaro.. men den hittar väl hit snart. Längtar efter ett riktigt vinterland!

Men nu är det fredag och helg och idag ska det bakas saffransbullar med mandelmassa och vit choklad inför 1:a advent på söndag.

Love, Lovisa 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>