Stilsäker söndag

 

Kände inte för att dra på mig typiska mysplagg denna söndag. Bär istället mitt nya kraghalsband och min vita och svarta topp. Denna söndagen går i lugnets tecken och jag har hittills underhållit mig med att läsa söndagsbilagan, dricka champagnete, läsa bloggar, äta pepparkakor och vilat ögonen på den första säsongen av gossip girl, så roligt att se de gamla avsnitten igen!! och ikväll, då sitter jag bänkad framför solsidan som vanligt.. Söndagshumor när den är som bäst!

Hoppas ni har en fin söndag!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Stilsäker söndag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>