Morris Lady

Lite såhär vill jag klä mig våren & sommaren 2013. Det är ju inte många dagar kvar av år 2012 (2011s) som har innehållit väldigt många olika händelser, tänkte skriva lite mer om året som gått när nyår närmar sig. I sommar vill jag bära mycket pastellfärger. Kanske lite komiskt att blogga om sommarplagg nu mitt i vintern men men. Plaggen kommer finnas i Morris nya damkollektion i februari som går under namnet Morris Lady och om jag skulle gissa så tror jag att den kommer att vara i den högre prisklassen men man kan ju alltid bli inspirerad och shoppa liknande budgetalternativ!

Väldigt fint med vitt kabelstickat och shorts i pastellfärg. Så somrigt!

På denna bild fastnade jag extra mycket för kavajen och solglasögonen som jag hade kunnat tänka mig att bära på en solkysst nästipp. Nä nu ska jag inte fresta er med mer sommarsnack. Däremot så tänkte jag att vi kunde köra en frågestund här i bloggen snart. Anledningen till att det inte har dykt upp något inlägg under dagen är för att jag har haft en day of där jag bara har varit. Men imorgon väntar en ny dag och det ser jag fram emot. Denna adventskalender ska jag öppna imorgon och även börja följa. Kanske ni fina läsare också? En lite mer hälsosam sort än den typiska chokladkalendern…

Sweet Dreams!  

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Morris Lady

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>