Daniel Wellington i skinn

Den här veckan, v.50 för att vara exakt, så har jag lagt fokus på eleganta och stilrena klockor ifrån Daniel Wellington. Det är precis det som min senaste modeartikel handlar om. Jag tycker att de är riktigt fina och enkla, vilket ni säkert vet att jag tycker mycket om vid det här laget. Gillar när det är enkel design både på plagg & accessoarer. Nr 1 i artikeln, Classic York är min favorit och den finns även med på min julklappsönskelista!

Här är den enklaste vägen till artikeln och till Modeflickan. Så kika in och läs vetja! Kanske är så att någon av modellerna även hamnar på er önskelista i jul.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>