l´homme!

Godkväll! 

Ikväll har jag förverkligat en idé som jag gått och funderat över den senaste tiden, nämligen en blogg om herrkonfektion. Och var passar då inte bättre att starta den på om inte på Colin.se. Kommer ha kvar denna blogg men det hade ju varit fint om ni läsare ville hänga på där också! som sagt ett annat innehåll men fortfarande den enkla, fina och moderna stilen. Tyckte att det saknades en blogg som handlar om herrmode men utifrån en tjejs perspektiv. I min nystartade herrblogg kommer det finnas härlig inspiration, många modetips och lite hur vi tjejer ser på killars stil. Perfekt att inspireras för både killar och tjejer. Så från och med nu ikväll så hittar ni mig här också.

Med det sagt säger jagvälkommen till l’homme! och hoppas ni hänger på!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “l´homme!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>