Wood Wood

Något jag tycker mycket om är dansk design och nu har jag fått upp ögonen för en multibrand-butik, nämligen Wood Wood. Webshopen innehåller lyxiga, enkla och lite alternativa plagg och accessoarer. Fastnade för den här väskan med leopardmönster och läderhandtag. Dock är den slutsåld men de kanske får in den igen..

Tycker att det är fint med leopardmönster på exempelvis handskar, armband eller som på en väska ovan. Gillar också den enkla påsmodellen som jag har på min favoritväska som faktiskt är köpt på herravdelningen på Nitty Gritty. Se där, se där!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>