Lill-lördag

Nu innan julhelgen så blir det inte lika många uppdateringar ifrån mig här på bloggen. Men jag måste bara säga att jag trivs som fisken i vattnet med min nya herrblogg! det är verkligen något som intresserar mig, herrmode då alltså, så jag hoppas det märks i dess innehåll.

I dessa dagar fixar jag för fullt med julklappar och idag fyndade jag ett par mörkgröna, prickiga strumpor för 19 kr! fint med fynd. Och ikväll kockade jag och pappa ihop wienersnitzel med stekt potatis, fick starka fredagskänslor men det är ju bara onsdag och lill-lördag. Har inte sett det sista gossip girl avsnittet heller, åh det måste jag se imorgon. Om ni behöver julklappstips till pojkvännen, brorsan, killkompisen you name it i sista minuten, så kika in på herrsidan, lehomme.colin.se imorgon. Något annat ni får se imorgon är mina nya strumpor. Nu är det godnatt för min del. Sov så sött!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>