Mina julstrumpor,

Mina nya fina strumpor. Lite som en gran och snöbollar. Prickarna är dock mer beige-guldiga i verkligheten men svårt att fånga för kameralinsen. och då de kostade 19 kr så gjorde det inte ont för plånboken precis. Kommer bära dem på fötterna nu under julhelgen. Imorgon kommer två av mina systrar hem så det ska bli väldigt mysigt. Jag tror inte jag behöver säga att jag vill att det ska vara julafton nu,nu,nu!

God jul & gott nytt år!

vi hörs när julen över. För jag ska minsann inte tänka på bloggen utan istället ska jag umgås med nära & kära, mysa, öppna julklappar, äta julmat, kolla på Kalle Anka, lyssna på julmusik, göra julgodis och sånt där som man gör vid jul.

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Mina julstrumpor,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>