J som i julklappar

Julen är över och jag är tillbaka. Årets julafton var riktigt lugn och mysig och bra på alla sätt och vis. Så mysigt när hela familjen är hemma! Men jag måste säga att jag börjar tröttna lite på Kalle Anka men det hör ju julen till.. Dock så är jag inget stort fan av julmat så det är skönt att slippa äta trista julrester.. En av mina julklappar var Sofi Fahrmans & Julia Fors träningsbok- Bodylicious. Faktiskt riktigt bra! många olika träningsövningar, kostschema och bra tankesätt när det gäller hälsosam mat och träning. Så det kommande året ska jag börja träna ordentligt igen och äta minst 5 mål om dagen. Är så pepp! fick också ett träningsredskap, typ som ett stretchband ifrån Casall som jag ska använda mycket framöver. På tal om nytt år så kommer det dyka upp en liten årsresumé här på bloggen också. Och här har ni mina fina julklappar utan inbördes ordning.

Lampa med vit skärm ifrån K-Fab.

Kalender i färgen Aubergine ifrån Ordning & Reda.

Träningsredskap ifrån Casall.

Strumpbyxor med pärlor och glitterklämma som min syster har gjort.

Den fina glitterklämman blir en perfekt nyårsaccessoar!

Träningsboken Bodylicious av Sofi Fahrman och Julia Fors.

Let’s be bodylicious!

Helårsprenumeration på ELLE.

Vinglas ifrån Great.

Ansiktsmask ifrån Mary Kay, har de andra ansiktsprodukterna så nu är hela serien komplett!

Astrobok om 2013. Den årliga julklappen.

Så nu undrar jag, vad fick ni i julklapp i år?  

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “J som i julklappar

    • Tack så mycket! ja vad fint. Din blogg är så fin, kikar in där nästan dagligen. Och jag hoppas du också får en god fortsättning på det lilla som är kvar av året. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>