COS-shopping

Har blivit sjuk såhär efter juldagarna men kurerar mig med kan jang, alvedon och citrushalstabletter så jag ska nog bli frisk snart. Måste ju vara mitt bästa jag till nyår! Kanske sist på bollen men jag har äntligen kommit underfund med hur man bloggar från iPhonen. Så det är precis vad jag gör nu. Himla smidigt! Ska absolut börja göra det framöver. Egentligen skulle det här inlägget handla om rea-shopping då jag har beställt de fina rea-plaggen ifrån COS nedan för mina julklappspengar. Men ni får ta del av mina små bekymmer också.

20121228-093845.jpg

Längtar till plaggen är i min garderob. Beställde mörkblå gummiband också då mina tycks vara på villovägar… Annars då, min datorladdare krånglar och min vårlängtan är stor!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>