Mitt 2012

2012, ett händelserikt år som når sitt slut imorgon. Mitt år har bland annat innehållit en flytt, ett samboliv tillsammans med mitt ex Max, en väldigt fin lägenhet i Enskededalen blev vår och första köpet till lägenheten var den finaste maskroslampan, jag har medverkat på en modeplåtning, gått en modevisning, skålat in året under ett glittrigt fyrverkeriregn i Stockholm där jag även har bott under året, jag har studerat medie-och kommunikationsvetenskap på Södertörns högskola, varit med på blogg.se’s förstasida, extrajobbat som frilansande skribent för Yelp, varit på jobbintervjuer, vunnit skor och klädesplagg av Kenza, varit ambassadör för ThingLink och även varit på middag med företaget, jag har haft en pojkvän vid min sida, börjat dansa igen, startat upp två nya bloggar, jobbat med event, jag har också blivit skribent för Modeflickan, jag har älskat och jag har hatat, varit glad och ledsen och framförallt har jag varit kär, 2012 var det år som fjärilarna dansade i magen och hjärtat slog några extra slag, men det var även det år då kärleken tog slut och jag tog ett stort beslut, blev singel och flyttade ner till Skåne igen, jag har saknat och känt väldigt mycket, jag har också varit i TV4 huset och betraktat Stockholmsnatten från skybaren OCH himlen därtill, jag har fyllt 20 och haft min systemet-debut, gått på konsert med FUN, skrivit många texter, klippt av mitt långa hår, gjort hemmagjorda julklappar, umgåtts med familj och vänner, träffat och lärt känna nya människor och mycket mer. Jag säger som så såhär,
things ends but memories last forever.

Imorgon ska det nya året skålas in med bubblor & glitter. Och jag hoppas på att 2013 blir ett fint och bra år!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>