Sjöstedt Kreation

Hur underbart vacker är inte den här dressen? en ljuvlig spetskreation i sina bästa dagar. Med glittrigt blommotiv och ett fint fall. Gillar att den är genomskinlig och lite vippig på mitten för att sedan förlängas ut i ett tunt släp. och Elsa Hosk gör bara att den blir ännu vackrare och finare. Som en princessdröm i ett magiskt omfång.

Jag säger då det, det är bara hos Ida Sjöstedt man hittar sådana här fantastiska drömliknande kreationer.

Jag hade inte haft emot att få bära en sådan klänning! och bilden, den är plåtad under jubileumsvisningen under ELLE-galan. Det förstår man ju varför den fick vara med där, det heter ju inte jubileumsvisning för ingenting.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>