Spring Edition!

Då jag precis har läst mitt allra första prenumerationsnummer av ELLE som landade i postlådan idag, så är jag fylld med ny inspiration & även ny information både inom modevärlden, det senaste som lanseras i teknikväg och februaris horoskop såklart. Jag tror jag har nämnt det förut men jag gillar verkligen horoskop och har fått för mig att det är otursamt att läsa gamla sådana så det vågar jag aldrig göra. Men såklart så innehöll tidningen många nya trendtips inför våren och några av de trender som kommer vara stora i vår är trenchcoat, randigt, kostym, en större plånbok i pastellfärg och ett par slippers. Så vill ni vara trendiga eller redan nu smida planer på hur den kommande vårgarderoben ska se ut så kan ni ha dessa ting i åtanke:) Det är givetvis upp till var och en vad den vill fylla sin garderob med och det går att fynda också om man tar sig igenom rea-djungeln ordentligt och inte ger upp när man möts av de oorganiserade klädställningarna eller de milslånga köerna.

Spring Edition

//Trenchcoat-Mango//Plånbok-Acne//Klänning-Alexander Wang//Solglasögon-Illesteva//Loafers-Tod’s//Örhängen-By Malene Birger

I vår känner jag för att mixa med färg & form och hålla det på en enkel nivå. Men mer färg ska jag ha i åtanke för det piggar verkligen upp! En liten spring edition! 

Och nu, nu ska jag sova sött! hoppas ni också har haft en bra start på veckan.

Love, Lovisa 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>