E purse

Everpurse är det senaste i accessoarväg som förutom dess snygga design, även fyller en viktig funktion. Då din iPhone eller Samsung Galaxy S3 laddas när du har den i väskan. Supersmart! jag tycker idén är briljant. För hur många gånger har man inte haft svagt batteri på telefonen och inte haft med sig mobilladdaren? och det är ju inte heller alltid det finns uttag till dem heller, särskilt inte när man befinner sig på stan. Fick nys om företaget i senaste ELLE och den enda nackdelen är att de ligger över 1000 riksdaler… men det är just för att man betalar för tekniken som finns inuti. Men min favorit är i alla fall den här i en härlig orange färg!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>