Blommor + rund vas = sant

Med våren flyttar krispiga snittblommor in i var och vartannat hem och förgyller hemmet med dess härliga färger och underbara arom. Men det gör väldigt mycket vad man har för vas till dem. Jag som är väldigt noga med detaljer lägger lika stor vikt vad det ska vara för vas. En fin vas som jag har fastnat för och som finns ibland mina inredningsdrömmar är den runda vasen från Svenskt Tenn som går under namnet Dagg. Verkligen jättefin! Men enligt mig är det helt sinnes att spendera så mycket pengar på bubbligt glas(!) så det är ju tur att H&M Home finns i sådana lägen. Ja, för där kan man hitta en liknande lite mindre vas för en betydligt billigare peng. Annars kan jag tänka mig att det går att hitta liknande vaser på second hand och loppisar också! Jag älskar att kika på inspirerande inredningsfotografier och drömma mig bort. Det är fint.

Dagg-vasen ifrån Svenskt Tenn

Budgetvarianten ifrån H&M Home.

Blommor + en rund vas = sant

Eller vad säger ni?

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Blommor + rund vas = sant

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>