Drömkappan

Får inte nog av alla vårnyheter som äntrar var och varannan webshop just nu! Och på tal om mode så är dags för Fashion Week i huvudstaden redan nästa vecka. Som ni nog vet så är COS en favorit hos mig så där har jag såklart redan kikat in! många fina plagg som jag gärna hade haft i min garderob. Men det plagg jag fastnade mest för var den här fina kappan! det står helt klart Lovisa på den.

 

Den är klassisk, består av raka linjer och är helt enkelt väldigt fin. Jag gillar detaljen med skärpet i midjan. Själv har jag en lite annorlunda trenchcoat ifrån Monki som jag tänkte plocka fram när körsbärsträden står i blom och man kan hoppa i sina loafers. Åh så ljuvligt!

Det är inte bara ytligheter i mitt liv hela tiden även ifall det kan vara lätt att tro men det är fokus på mode och fina detaljer här i bloggen så bjuder inte på så mycket ifrån min gråa vardag. Men det är en del som händer just nu och det är roligt. Men det innebär också att jag inte kan uppdatera lika mycket här på bloggen vilket är tråkigt, så vi hörs när jag är tillbaka här helt enkelt! Det är även fredag och jag ska njuta av helgen jag har framför mig. Syskonmys och skridskoåkning står på schemat:)

Ha det så fint så länge ni fina som kikar in här, så får ni ha en fin helg!

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Drömkappan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>