Hunkydory på podiet

Modeveckan -MBFW intar alla sociala medier som existerar och systemkamerorna vilar i modefolkets händer. Är det något som är viktigt under denna fashionabla och omtalade vecka så är det att minsta detalj ska fångas! För nog har vi fått kika in på podiet och fått en inblick i modevärlden, en del av er kanske till och med haft turen att ha varit på plats. Jag tycker att det är fantastiskt, ja både kläderna som bars på visningen och att man kan få kika in utan att behöva betrakta den ifrån första parkett.

Jag har valt ut min topp 3 ifrån Hunkydorys visning och jag gillar det jag ser. Kappor i kombination med polokragar, genomgående gråskala och de klassiska pumpsen som kilar stadigt på fötterna. Det ser ut som att vi har en lovande höst att se fram emot. Men först vill jag avverka den ljuvliga våren med ljusare färger, vårsol och färgglada accessoarer. Och det tror jag också att ni vill göra. Men oj vad jag önskar att jag var en av dem som äntrade podiet på visningen…

En modevisning med stil! 

Och fotografierna, ja dem ligger Kristian Löveborg bakom.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>