Med fokus på mode

Jag är tillbaka efter en mini-bloggpaus med ny inspiration och en stor dos motivation! Under dessa dagar har jag funderat och bestämt att bloggen endast ska innehålla mode & lite inredning dvs inget ifrån min vardag. Det ska vara en plats fylld av härlig inspiration och fokus kommer ligga på fina detaljer. Jag kommer även lägga stor vikt vid texten till inläggen eftersom jag vill att det ska skina igenom att jag älskar att skriva! det innebär att jag inte längre kommer att dela med mig om mitt privata utan endast publicera inlägg som handlar om ytliga ting. Jag har även slutat som modeskribent hos Modeflickan då de ska ska lägga ner på obestämd tid och endast vara en bloggportal. Vilket verkligen är jättetråkigt! men jag är glad att jag fått den möjligheten och kan pränta ner modeskribent på mitt CV och blicka fram mot nya möjligheter! Men för att inte lägga av helt med att skriva om mode så tänkte jag att publicera något liknande här. Men jag börjar med att bjuda på en klädstil som jag är helt insnöad på just nu. Det är businessridinspirerat och sofistikerat! något vi kommer få se mycket av hösten 2013.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Med fokus på mode

    • ja det är väldigt tråkigt. Visst är den snygg! hittade den inne på Mango. De hade många fina plagg i butik nu:) tack, förhoppningsvis så dyker det upp nya möjligheter inom skrivandet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>