Brand New Brand

Det är dags att välkomna nytt inom modevärlden. Det är nämligen så att & other stories som är H&M’s nya satsning och som jag tycker andas väldigt mycket COS kommer öppna upp dörrarna på Biblioteksgatan i Stockholm. Klädesmärket kommer innehålla kläder, smink och accessoarer och det kommer vara stort fokus på materialet vilket låter väldigt lovande. Jag har kikat på 1:a kollektionen som bjuder på mycket fint. I vår vill jag bära en längre klänning i rosa eller korall. På tal om korall så provade jag en underbar klänning i den färgen på Filippa K i början på veckan.

Den rosa klänningen, ja tack!

Markerad sminkning och stram frisyr = vinnande kombo

Och kostyminspirerade byxor med en axelremsväska hängandes på axeln. Snyggt så snyggt.

Efter att ha kikat på bilderna ifrån den kommande kollektionen så kan jag bara säga att jag är nyfiken på & other stories och tror att det kommer bli ett vinnande koncept! eller vad tror ni?

Nu ska jag se klart Top Model och sen ska jag duna in. Förresten jag har fastnat totalt för låten håll om mig, nä inte den med Nanne Grönwall utan den nya med Petter och Daniel Adams Ray. Så lyssna på den om ni inte har gjort det ännu. Nästan så att man blir beroende av den musikaliska duon!

Hoppas ni haft en fin onsdag.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Brand New Brand

  1. Ja de är fina! såg att du hade bloggat om märket så det var därifrån jag blev inspirerad att också slänga upp ett inlägg:) tycker att det ser riktigt lovande ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>