Smille-Style!

Älskar att läsa bloggar som jag fastnar extra mycket för och som väcker ett intresse hos mig. Och som även fyller på inspirationskontot till max. Columbine Smille är en av de kvinnor som verkligen kan klä sig. Någon som går sin egen väg och som skapar och sätter ihop nya klädkombinationer som man inte ens haft en tanke på. Och som bär upp plaggen med stil. Jag gillar verkligen hennes unika utseende. Så vacker! Fann den här bilden på Stockholm Streetstyle där hon sportar svart från topp till tå. En riktigt snygg outfit i mina ögon.

Om det är någons garderob jag vill kika in i så är det just Columbines. Och här kan ni kika in i hennes blogg!

Bild: Stockholm Streetstyle

Jag kallar det Smille-Style!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>