Streetstyle i Stockholm

Ramlade över den här bilden på Instagram, sökte upp den på Stockholm Streetstyle och publicerar den här. Jag älskar färgerna, de stilrena plaggen och miljön i fotografiet. En fullträff! Tycker det blir fina kontraster med den stickade polotröjan och den ljusa vippiga kjolen och jackan, som har samma färg som min kalender, blir pricken över i:et.  Längtan efter torra gator och att få plocka fram de svarta pumpsen den är väldigt stor hos mig. Nu ska jag bege mig ut på stan och köpa lite lunch och en god kaffe för att orka med de resterande timmarna utav dagen. Bjöd aldrig på någon modeinspiration igår men jag tänkte publicera lite snyggt herrmode ifrån modeveckan senare idag istället. Det är något jag älskar! herrkonfektion och killparfym är två saker som gör mig svag.

Jag kan ge några ledtrådar, det är stilrent, modern elegans och ifrån ett märke som börjar på J

Bild: Stockholm Streetstyle

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>