Klassiskt i Köpenhamn

Godmorgon!

Inleder helgen med klassiska plagg på gatorna i Köpenhamn. Kappan, ja tack! och väskan är inte så pjåkig den heller, en tidlös variant ifrån Filippa K om jag inte är helt fel på det. Gillar att det ser ut som hon bara har ”slängt” på sig sin outfit. En naturlig men fin look. Även en outfit där basplagg står i centrum. Ja jag älskar basplagg!

Känns ändå genomtänkt att hon matchar skorna och kappan i enhetlig gråskala. Väskan ser dock ut att sjunga på sista versen men det gör verkligen ingenting…

Klassiskt i Köpenhamn när det är som bäst!

Bild:thelocals.dk

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Klassiskt i Köpenhamn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>