Spring & Summer 13

Får inte nog av alla härliga vårplagg och inspirerade modekampanjer. En kampanj som fastnade lite extra hos mig är den här ifrån Cos. Vackert, enkelt och fint. Deras vår och sommarkollektion som bjuder på mycket fint i sann och simpel cos-anda. Bilderna nedan talar verkligen för det kända uttrycket ”less is more”.

cos2

cos

cos4

cos3Gillar verkligen detaljen på den A-linjeformade kappan! Jag har verkligen uppdaterat mig på de kommande vårtrenderna på sistone. Kanske en mini trenduppdatering hade varit intressant här på L MODE?

Om det är av intresse så kan jag absolut fixa det framöver.

Det är fredag och jag önskar er läsare en fin helg.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>