Väskorna i mitt liv

Just nu drömmer jag om en klassisk och snygg väska man kan bära till vardags. En sådan i bra kvalitet, som är tidlös och som är i skinn. Har två svarta väskor jag brukar varva mellan, den ena är en svart ifrån Want Les Essentiels De La Vie som är i slitstark canvastyg, ett av mina bästa Stockholmsköp. Och den andra är en svart skinnväska ifrån Benetton som även var ett reafynd. Och så min fina datorväska med mjuk pälsbeklädnad inuti ifrån Marc By Marc Jacobs och som jag fick i 20 års present. Det är mina väskfavoriter.

När jag var liten var jag en riktig liten väskoman men jag tröttnade snabbt på alla mina väskor. Precis som andra älskar skor så älskar jag väskor. Den här klassiska varianten ifrån Zara hade gärna fått vila på min arm och fått slåss om en plats i min väsksamling.

väskaklassisk

 

Nu ska jag och pappa kocka ihop fredagsmiddagen och kvällen kommer gå i lugnets tecken för sen ska jag lyssna på Hannah & Amandas fredagspodd. Så mysigt!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>