Söta Sovshorts

De här shortsen fick jag syn på här om dagen och de är så himla söta! finns i blått, rosa och brunt som på bilden om jag har rätt för mig. Det är ifrån ett nytt märke vid namn FC- Fanny Castelius. Jag tyckte de här var så fina. Hade gärna sovit i dem nu i natt men mina rosa sidenshorts får gå bra de också. Har haft en fin söndag med träning, god middag, bloggar och ett avsnitt av på middag med Hannah & Amanda. Nu är jag redo för en ny vecka med nya möjligheter. Längtar redan till morgondagens goda frukost! det måste ju nästan vara det bästa målet på hela dagen.

sovshortsVisst är de söta?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>