Döskallesjalen is back!

Bra start på den här veckan. Fick en massa gjort på dagens To-Do-List och så införskaffade jag den här fina sjalen med döskallar på. Fick tag på den sista i butiken så det känns bra! en riktig vårsjal att svepa runt halsen när vårsolen lyser på himlen. Längtar så himla mycket till det är vår på riktigt. Men idag var det i alla fall plusgrader så mina svarta converse fick åka på fötterna idag, alltid något.
Döskallesjalen har ju varit poppis förut och nu skulle jag vilja säga att den är tillbaka på banan igen.

sjalSjalen kommer ifrån det danska märket Maya.

sjalnäraSå fint med olika färger på döskallemotivet. Tror att den kommer bli en riktig vår-favorit hos mig!

profilpicDöskallesjalen is back and I love it!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Döskallesjalen is back!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>