Vårens Trender!

Vet inte om ni kommer ihåg men förra veckan skrev jag om att jag skulle ha en liten trenduppdatering här på bloggen.
Så här har ni dem, några av vårens trender. Enjoy!

Fashion trends
Transparenta plagg kommer vi att se mycket av framöver och då gärna vita sådana. Svartvitt dominerar i vårgarderoben. Volangerna pryder plaggen fint när körsbärsträden står i blom. Vill du vara trendig så våga mixa mönster & material. Lyxgrunge, smaka på ordet. Visst låter det sådär lyxigt avslappnat på något vis? slitna jeans, rutiga skjortor mmmm. Denim är ju en återkommande trend och varför inte gå all in och köra jeanstrenden från topp till tå.
Statement-tröjan väckte ett stort ha-begär när den kända Kenzo tröjan med tigermotiv bars av var och vartannat modelejon. Så fler tröjor med tryck kommer vi att få se. De korta kjolarna gör plats åt en längre variant, nämligen långkjolen. Kostyminspirerat är det som gäller i vår. Blazern har fått en ny innebörd. Blommönster kommer pryda både plagg och accessoarer men de tillhör våren på något sätt.
När det gäller jackor och skor så är trenchcoaten, bomberjackan och bikerjackan säkra kort. På fötterna, ja där trivs ett par pumps(gärna i silver) eller ett par loafers(gärna pony) bra. Stuprörsjeansen gör plats åt den utställda byxan och sist men inte minst de härliga pastellfärgerna som man bara kan älska.
Sådär då tackar jag för mig och hoppas att ni har lite mer koll på vårens kommande trender!
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>