Black Beauty

stolmiolampahemtex
marimekko skålträhästvillage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stol-Mio, LampaHemtex, Karamellskål, Marimekko, Dalahäst-Village

Inredning är något som ligger mig varmt om hjärtat och då gärna modern och enkel sådan. Jag har snöat in mig på helsvarta inredningsprylar. Visst är det snyggt?

Ledsen för dagens frånvaro, befann mig i Malmö hela dagen. Så härligt att vårsolen äntligen kikar fram och ger en lite energi om dagarna. Imorgon utlovas sol och hela 5 plusgrader. Lovely! Förresten såg att Kenza har köpt solglasögonen ifrån Bik Bok som jag bloggade om förra veckan, de är så himla fina.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Black Beauty

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>