Inspo of the day

Som kompensation för bloggfrånvaron så bjuder jag på det här klädkollaget, en mix av budget och dyrare plagg och accessoarer. Precis såhär hade jag gärna gått klädd imorgon. Kavaj och jeans är en väldigt bra kombo enligt mig och ett par jeans och klackar går hand i hand. Passande när man inte vill vara för uppklädd men inte heller klä sig för ledigt och tråkigt. Klockan har jag faktiskt själv i min ägo och på mig dagen till ära. Den ljusrosa kavajen är så fin! älskar den detaljerade kragen.

Super spring
//Ljusrosa kavaj-Filippa K// Boyfriend jeans-Zara//Grå & guldig klocka-Triwa// Mönstrad väska-Marc By Marc Jacobs// Slingback skor-H&M//
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>