Streetstyle med stort S

Längesedan jag publicerade något inom streetstyle-kategorin så det är väl dags att inspirera på det planet. Har tagit mig igenom stockholm streetstyle senaste modefotografier och det här var vad som föll mig mest i smaken. Här snackar vi inspiration! Danska ELLE‘s moderedaktör Josephine Aarkrogh sportar djurmönstrat i kombination av klassiska plagg som skjorta under stickat och till det en enkel men snygg kappa och en mindre väska över axeln. Hon bär även mörkblått och leoprint vilket jag tycker är så fint tillsammans.

streetstyle pic

och vart bilden kommer ifrån, ja det ser ni längst ner till vänster.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>