S.O.M.M.A.R

Klädkollaget nedan skapade jag för flera dagar sedan men sommarplagg och snö på marken klingar inte bra. Men nu när snön börjar smälta bort och det är sol så känns det lite bättre. Jag vet att sommaren är ganska så långt bort men det kan ju vara skönt att veta vad man har att se fram emot! Det är fokus på ljusa pasteller, vilket gör sig fint till guldsmycken.

Ikonerna är något som heter ThingLink. Jag var nämligen ambassadör för dem för ett år sedan och då fick jag även designa en egen personlig ikon vilket resulterade i det vita L:et. IKEA är en av dem som använder tjänsten flitigt. Ett klick bort och du vet vart allt kommer ifrån. Smidigt va?

blogstats trackingpixel

En reaktion på “S.O.M.M.A.R

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>