Pastellfärgade boxar

Igårkväll fick jag syn på de här fina pastellfärgade boxarna och tänkte direkt att det måste vara ifrån Hay. Och visst hade jag rätt! riktigt vårinspirerade med dess ljusa pasteller som ljusgrön, ljusblå, korall och ljusrosa. Hay är ett danskt märke med många moderna inredningsprylar. Och även deras hemsida känns väldigt modern och cool med animerade bilder. Klädställningarna som jag bloggade om för ett bra tag sedan kommer ifrån samma märke.

Men tillbaka till boxarna. Den översta påminner lite om en läskande piggelinglass och de får mig även att tänka på tenniskläder. Jag hade gärna placerat dem på mitt vita skrivbord. En fin inredningsdetalj.

pastellboxhay

Bildkälla: Nordic Leaves

Gillar du precis som jag de fina boxarna så lägg Hay på minnet.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>