Vårkappan No 1

Var finns den ultimata vårkappan någonstans? den som har en fin och härlig vårfärg, snygg design, raka linjer och markerade axlar. Ja det får du reda på om du klickar på det vita L:et! Sådär då var det problemet ur världen… nä inte riktigt du behöver en stark vilja att vilja klä dig i kappan, den måste sitta bra på och du behöver betala för den, men om alla dem aspekterna fungerar, ja då är det din!

Bra va?

Jag tycker att den är jättefin och skulle vilja bära den själv. Fin korallfärg & snygg design. Den är enkel men med de markerade axlarna får den det där ”lilla extra”. Kappan hittade jag inne hos Martina och där kan ni även se bättre bilder på hur den ser ut.

Vårkappan No 1!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Vårkappan No 1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>