Vårskatter

Nu har jag kikat in på min favoritwebshop igen, nämligen Cos och det här var det som tilltalade mig lite extra mycket. Älskar att vårsolen har börjat kika fram, även fast det är kallt i luften så är det ett gott tecken. Fågelkvitter och vårsol, fint. Men här är dem, tre små vårskatter ifrån Cos.

0169846001_14_0

 Enkla skjortor är fint och extra starka vårfeelings med himmelsblått.

0166256002_14_0

En färgexplosion i väskform.

linne

och sist men inte minst, ett A-linjeformat vitt linne.

Hoppas ni har haft en fin och solig tisdag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>