Apsnygg Angora

Såhär innan våren börjar komma på riktigt så är det passande att klä huvudet i något varmt och snyggt. Jag vill gärna bära något annat än tråkigt svart så en grå mössa känns som ett bra alternativ. Fick syn på den här snygga mössan i mjuk angora på en blogg, nu kommer jag tyvärr inte ihåg på vilken, men mitt ha-begär efter den försvinner inte i första taget! snyggt att bryta av till en lite mer klassisk look. Mössan är av märket FWSS men den gråa är tyvärr slutsåld… attans tänker du säkert nu. Men den orangea är snygg den också.

angoramössagrå

 

En apsnygg angoramössa skulle vara en bra titel på den.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>