Happiness is here to stay!

Morning!

Mitten på veckan och den här morgonen har jag kikat på lite inredning och orden happiness is here to stay fick mig att dra på smilbanden för min jobblycka sitter fortfarande kvar. Jag är så otroligt glad och ser fram emot alla utmaningar och möjligheter jag kommer få ta del av. Så himla roligt när man äntligen lyckas!

happinesstil

 Fin kombo med texten, den rosa lilla rosen och den vita lampan. Lite som ögongodis.

Och bilden hittar ni under inspo-kategorin på hemnet.se

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Happiness is here to stay!

  1. Oj jag har ju helt glömt. GRATTIS till jobbet ljuvliga Lovisa. Så roligt! Jag läste något om kommunikation, vad innebär det nya jobbet? Stort lycka till. Xx

  2. åh TACK! det känns jättekul! :) jag ska jobba med internetmarknadsföring, så jag ska hjälpa företag att nå ut till nya kunder via sociala medier. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>