Sköna Söndag

SPA-dag på en söndag, lyxigt! Fotbad med skrubb och mjukgörande fotcreme, underbar rygg & nackmassage, rengöring och peeling, smink-nyheter och så kaffe, kladdkaka och glass på det. Himmelskt! Jag älskar produkter och SPA-känslan som infinner sig det är inte mycket som slår den. Såhär borde alla söndagar vara. Jag kan tipsa om Mary Kay-produkter, de är klädda i fina rosa förpackningar, doftar gott och är helt underbara. Idag provade jag ett rengöringskit ifrån den rosa serien för lite mer mogen hy som var bra. Annars använder jag alltid den botaniska serien för ungdomligare hy, har hela serien med rengöringscreme, ansiktsspray, ansiktscreme och ansiktsmask och den är helt lovely! Jag tycker att det är värt att satsa på bra rengöringsprodukter för en bra bas påverkar sminkresultatet. Tips! 

Nu är jag redo för en massa jobb, men redan på tisdag väntar en hemmaspa dag med min syster som hon fick i julklapp av mig. Vardagslyx när den är som bäst. :)

spa

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>