Apple on the go

Jag har en förkärlek för vita teknikprylar och den här trådlösa laddaren önskar jag att jag hade i min ägo. iPhone äter ju batteri när man använder alla olika appar som finns. Vilket är himla trist.. Laddaren känns väldigt passande och blir som en rolig liten detalj att bära med sig i väskan. Gillar äppelformen. Inte heller så farligt dyr! ni hittar den HÄR. Jag tycker den vita är snyggast och matchar även min vita lur, men för dig som gillar färg så finns den även i rosa och grönt.

äppleladdare

 

Ett äpple om dagen håller batteritjuvar borta för dagen!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>