Volangklänning

Volanger är en av alla vårens populära trender och det stod även med på min lilla mini-trenduppdatering, ni vet den som jag skrev för ett bra tag sedan. Jag tycker om volanger men inte när det blir för mycket på ett och samma plagg. Det kan vara fint med någon/några enstaka på ett linne eller som i detta fall på en klänning.

dresscos

 Mörkblått + volang= bra kombo

volangdetaljVolangerna blir en fin detalj som ger den annars simpla klänningen det ”lilla extra”

volangklänningNi hittar den på min favoritbutik, COS

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>