Herrkonfektion med stort H!

Välkomnar en ny kategori till LMODE. Namnet på den är samma som rubriken, dvs. Herrkonfektion med stort H och är tänkt att innehålla modetips, inspirationskollage och modenyheter inom herrmode. Det började med att jag startade upp bloggen l’homme på COLIN Magazine som jag strax efter lade ner och startade då upp en ny vid namn modehimlen, (Inspo för stiliga män). Men nu har jag funderat på om jag inte endast ska ha en kategori med herrmode istället för en hel blogg. Jag tänker lite såhär, jag är svag för herrkonfektion och det kan ju vara intressant att läsa om det utifrån en tjejs perspektiv. Så från och med nu kommer ni kunna ta del av inspiration och modetips även på herrsidan. Hoppas ni gillar den!

linneskjortaFörst ut, en enkel linneskjorta ifrån italienska Massimo Dutti. Och vill ni kika på deras andra bästa vårplagg, så hittar ni dem HÄR!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>