Lördag & helg

Lördag & helg. Äntligen! inget väckningsalarm kl: 05.00, ingen stress, inget pendlande och inga snabba steg längs Lunds gator. Sov ut och mornade mig till 10 och gick ner till ett uppdukat frukostbord, underbart! nu är det jag och min vita MacBook. Kikar på snygg inredning, vardagslyx och inspirerande mode. Det är dags att hämta ny energi och ha lite egentid något som jag tycker är viktigt att avsätta tid för. Kanske blir det en promenix, någon bra film, en härlig dusch, lite skrivande på en ny text, hemnet-inspiration och planerande. Något som är säkert är att det blir en lugn dag i alla fall. Är nyfiken på Yollibox yoghurtglass, någon som har provat den och vet vilken smak som är bäst? naturell, choklad, mango eller jordgubb, vilken smak är en vinnare?

detaljblommor

streetstyle

Inspiration, weheartit.

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Lördag & helg

  1. Oh Yollibox är så gott. Jag har bara testat choklad och den var precis så där mustig som man vill ha den. Nästa gång tänker jag prova mango och naturell. Helst på samma gång! Vore kul att höra vilken du valde och vad du tyckte. Glad lördag fina du! Xx

    • Det låter lovande! tack för tipset. Jag är nyfiken på den naturella, tror att den är god med nötkross. Men en mix av mango och naturell lät spännande! Jag har inte provat någon av smakerna ännu så får se vilken jag väljer när jag köper en:) Hoppas du hade en fin lördag!

  2. Eller hur, kunde inte motstå. Det bästa är att den är som en plånbok med kortfack och nyckelhållare inuti. Den kostade 1200 kr. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>