Inspo of the day

Fashion.
//Plånbok-Acne//linne-Rag & Bone//kjol-J.Crew//loafers-Witchery//solglasögon-Illesteva//
Linne med smala axelband, randigt nertill, klassiska loafers, fläckiga solisar och en krispigt vit plånbok. På tal om krispigt vitt så kommer man snart kunna köpa mjukglass-mix ifrån Arla, en sådan där variant man vispar ihop själv. Jag undrar verkligen om det är något att hänga i granen… Men visst är jag nyfiken på denna nyhet. Dock tror jag inte att det slår en riktig, krämig mjukglass med lakritsströssel eller nötkross. Där snackar vi mjukglass med stort M!
blogstats trackingpixel

En reaktion på “Inspo of the day

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>